Informatie

Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van de vierde Aldenhofparkloop. Deze loop zal gaan plaatsvinden op maandag 1 juni (2e Pinksterdag). De start en finish is in het Aldenhofpark in Hoensbroek. Vanaf de editie van 2019 hebben we een volwaardige 5 km en 10 km wedstrijd. Beide lopen zullen tegelijkertijd starten en volgen deels hetzelfde parcours. Waar de Aldenhofshuffle onder langs de Koumenberg zal gaan, gaat de Koumerdressing echt over de Koumenberg heen.

De Koumerdressing (10 km) heeft een uitdagend en afwisselend parcours. Steile, korte hellingen, venijnige afdalingen, afwisselend landschap, prachtige vijvers, tunnels, vlonders, graspaden, verharde paden, kiezelpaden. Kortom voor iedereen iets.
De Aldenhofshuffle (5 km) gaat ook richting Koumenberg, waar we het groen rond de vijvers opzoeken. Deze loop is een stuk vlakker dan de Koumerdressing

Voor de kids worden 3 lopen georganiseerd.
-Bambinoloop 500 meter
- Kikkerrun 1000 meter
- Hazenjacht 1350 meter.

Er is ook een speciale 'Ouder-Kind-estafette'.

Omkleedruimte en douchegelegenheid zullen aanwezig zijn.

Inschrijven kan hier op de site, maar ook ter plaatse vanaf 8.30 uur maar uiterlijk tot een half uur voor het betreffende onderdeel. Betaling dient contant bij het afhalen van het startnummer. De kinderlopen zijn gratis.
Estafette: € 2,50 (na-inschrijving: € 3,50)
Aldenhofshuffle: € 3,00 (na-inschrijving: € 4,50)
Koumerdressing: € 5,00 (na-inschrijving: € 7,00)

Deelname op eigen risico. EHBO is aanwezig.

Onze sponsoren