Informatie

Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van de derde Aldenhofparkloop. Deze loop zal gaan plaatsvinden op zondag 23 juni. De start en finish is in het Aldenhofpark in Hoensbroek. Er zullen wederom een paar kleine wijzigingen zijn ten opzichte van de editie van 2018. Vanaf de editie van 2019 zullen we een volwaardige 5 km en 10 km wedstrijd hebben. Daarom gaat de afstand van de Aldenhofshuffle van 4 naar 5 km. De Koumerdressing zal 10 km worden. Beide lopen zullen tegelijkertijd starten en volgen deels hetzelfde parcours. Waar de Aldenhofshuffle onder langs de Koumerberg zal gaan, gaat de Koumerdressing echt over de Koumerberg heen.

De Koumerdressing (10 km) heeft een uitdagend en afwisselend parcours. Steile, korte hellingen, venijnige afdalingen, afwisselend landschap, prachtige vijvers, tunnels, vlonders, graspaden, verharde paden, kiezelpaden. Kortom voor iedereen iets.
De Aldenhofshuffle (5 km) gaat ook richting Koumerberg, waar we het groen rond de vijvers opzoeken. Deze loop is een stuk vlakker dan de Koumerdressing

Voor de kids worden 3 lopen georganiseerd.
-Bambinoloop 500 meter
- Kikkerrun 1000 meter
- Hazenjacht 1350 meter.

Er is ook een speciale 'vader/moeder-zoon/dochter-estafette'.

Omkleedruimte en douchegelegenheid zullen aanwezig zijn.

Inschrijven kan hier op de site, maar ook ter plaatse vanaf 8.30 uur maar uiterlijk tot een half uur voor het betreffende onderdeel. Betaling dient contant bij het afhalen van het startnummer. De kinderlopen zijn gratis.
Estafette: € 2,50 (na-inschrijving: € 3,50)
Aldenhofshuffle: € 3,00 (na-inschrijving: € 4,50)
Koumerdressing: € 5,00 (na-inschrijving: € 7,00)

Deelname op eigen risico. EHBO is aanwezig.

Onze sponsoren